Cart 0

Vi gratulerer Eirik Ulltang med første offisielle norgesmestertittel!

Eirik Ulltang Styrketrening

Eirik Ulltang (24) innfridde forventningene, og ble denne helgen den første offisielle Norgesmesteren i trial.

Eirik UlltangDobbel ritthelg Helgen 24. og 25. mai ble det arrangert både Norgescup og Norgesmesterskap i hjembygden til Ulltang, Øystese i Hardanger. Han var selv arrangør, og jobbet timesvis som frivillig i ukene før. I overkant av 20 trialsyklister tok turen, fra Ålesund i nord til Kristiansand i sør. Dårlig oppladning Eirik hadde langt ifrå optimal opplading før ritta, med reising og hardt, fysisk arbeid. - Jeg trente ingenting i uken før begge rittene. Og jeg hadde et sykkelshow i Sarpsborg to dager før Norgescupen. Dette var langt fra optimal oppladning, med 700 km kjøring og lite søvn. Jeg jobbet i tillegg med å bygge opp seksjonene helt frem til rittstart på lørdagen, og var ganske sliten før det hele startet. Heldigvis påvirket det ikke resultatet nok til at jeg ikke tok seieren, forteller Eirik. Mye publikum Det var mye publikum begge dager, men spesielt lørdagen var det til tider nesten helt fullt på arenaen. Det var så mye folk, at syklistene hadde problemet med å ta seg fram til seksjonene. - Det var akkurat dette jeg hadde håpet på. Vi jobbet en god del med markedsføring i forkant, og veldig mange lokale møtte opp. For meg var det ekstra spesielt, da jeg kjente omtrent alle ansiktene jeg så rundt meg. Publikum løftet meg gjennom seksjonene, og det var veldig gøy å innfri på hjemmebane, sier Ulltang. God margin Ulltang vant meg god margin begge dager. Under Norgescupen fikk han totalt 24 straffepoeng. Andreplassen hadde over dobbelt så mange, med 60 poeng. På søndagen fikk Eirik 28 straffepoeng, med andreplassen på 58. Under Norgescupen vant han faktisk rittet med færre poeng totalt enn andreplassen hadde etter første runde. Perfekt oppladning Med to seiere på hjemmebane, ble det en perfekt oppladning til den internasjonale sesongstarten i Polen, som starter 30. mai med kvartfinaler i verdenscupen.

Hør var Eirik Ulltang sier om vårt samarbeid? 

https://www.youtube.com/watch?v=jwOdr7mvqg4 Store deler av samarbeiedet har basert seg på treningsmetoder og prinsipper som jeg har skrevet om i boken min, «Det Beste Innen Skadeforebyggende Trening». Dette er informasjon som ikke bare hjelper deg med å holde deg skadefri, men som også sørger for at du kan PRESTERE optimalt! Skaff boken her.


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published