Cart 0

Er du der du vil være treningsmessig?

Kurs StyrkeCoach Uncategorized

Er du der du VIL være treningsmessig, styrkemessig, helsemessig? Og føler du deg BRA i din egen kropp? 

For de fleste, er svaret nei, da vi stort sett aldri blir fornøyde med oss selv, og egen fremgang. Det er jo menneskelig, men vi vet alle, innerst inne, om vi er der vi bør være, eller ikke. Med dette mener jeg at, om du oppnår fremgangen du ønsker, og stadig realiserer målsetninger, uavhengig av hvor store disse målene er, så vet du om du er der du BØR være, og kan det du BURDE kunne for å komme deg videre, eller ikke. Tør du være ærlig med deg selv, vet du dette. Så, er du der du vil være? Der du VIRKELIG vil være med treningen din? Hvis ikke, hva står i veien?

2 sentrale løsninger på å komme dit du virkelig vil

Selv om løsningen kan være langt mer omfattende, vil jeg gi deg kjernen av det hele, som MÅ være på plass. 1. Du må ha den RIKTIGE kunnskapen for DEG Med andre ord, målene DINE krever en viss type kunnskap. Hva du ønsker å oppnå, er ikke nødvendigvis det samme som hva alle andre ønsker å oppnå. Det samme gjelder forutsetningene du har for å realisere målene dine. Her kommer skade- og smertehistorikk inn i bildet, og er enda en årsak til at «alt ikke passer for alle.» 2. Du må lære å anvende denne kunnskapen i PRAKSIS. Mål realiseringNår du har funnet frem til den riktige kunnskapen for deg og målene du ønsker å oppnå, må du sette denne kunnskapen ut i praksis. I likhet med at du (forhåpentligvis) ikke bare setter deg i en bil og kjører avgårde, uten å ha hatt kjøretimer, er det ikke bare å sette igang med hardtrening, uten å vite hvordan du skal bruke deg selv, eller utstyret ditt! (jada, du leste riktig) Forståelse av teori, er ingen forsikring på at du kan det i praksis.. langt ifra! Dette vet du egentlig, og jeg regner med, om du er seriøs med treningen din, at du har brukt mye tid på å tenke over hva du skal gjøre, for å realisere målene dine, og for å bli best mulig. Det er mye som kan sies om dette, men jeg syns Walt Disney sier det godt.
«The way to get started is to quit talking and begin doing.» - Walt Disney
Ikke bare må du ta et valg om å gå i en bedre retning, en retning som passer DEG (riktig kunnskap). Du må i tillegg GJØRE det i praksis (anvende kunnskapen), og terpe til det blir automatisert, og en del av deg. Først da kan du virkelig komme dit du vil være, treningsmessig.

Vil treningskurset mitt være den rette veien for deg?

Jeg har samlet alt av nødvendig kunnskap til å kunne trene optimalt, bli sterkere, og samtidig forebygge skader og smerter, i treningskurset mitt. I tillegg lærer jeg deg hvordan du skal få dette innlært i din egen kropp, og du får praktisert, riktig kunnskap, til du virkelig kan det. Treningskurset passer både for treningsentusiaster, og trenere.

«Jeg anbefaler ALLE, som er glad i å trene selv, eller som trener andre, til å ta dette kurset.»

https://www.youtube.com/watch?v=qkJY01us0ag For å lese mer om kurset, eller melde deg på - klikk her.


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published