Cart 0

Om ikke DETTE er motivasjon nok for deg...

Uncategorized

Alarmen går av, du åpner øyene og har ikke lyst til å stå opp. Du sover videre....

Et par timer senere står du opp og kjenner på kroppen at dette var noe du IKKE burde ha gjort. Du har allerede gått glipp av to timer du hadde planlagt til noe HELT annet enn å sove!

I går kveld hadde du jo alt planlagt og var kjempemotivert til å starte dagen med maksimal produktivitet. I dag derimot, har du sløst bort to timer på ekstra søvn. Ekstra søvn du strengt tatt ikke trengte, men som var behagelig der og da. [caption id="attachment_797" align="alignright" width="279"]Tar du steget? Når har du muligheten til å melde deg på neste StyrkeCoach-kurs. Tar du steget?[/caption] En akutt tilfredsstillelse, men på sikt, kun et tap. Dette er tid du aldri får tilbake. Tiden er borte, for alltid. Det er ingenting du kan gjøre for å forandre på det. Ingenting! Personlig vet jeg dette altfor godt. Ofte sover jeg lenger enn jeg burde, eller trenger. Dette medfører tap av tid, og tap av fremgang.

Om man istedet for å sove lenger enn man burde, hadde brukt denne tiden til å gjøre det man egentlig skulle, ville man også fått det man EGENTLIG var ute etter...

En irriterende tanke når man står opp for sent, en skremmende tanke når man ser tilbake på all tid man har mistet, sovet bort, og rett og slett sløst bort. Kjenner du deg igjen? Gjelder dette også for det du burde gjøre i jobbsammenheng? Gjelder dette for hva du burde gjøre med treningen din? Kostholdet ditt? Eller din søken etter nyttig kunnskap? Kanskje, kanskje ikke. Det er uansett lett å ta tiden for gitt og utsette det man helst burde ha gjort i dag, i troen på at man har mer enn god nok tid til å gjøre dette i morgen, eller dagene derpå. Det er verdt å kjenne på sitatet under, for det er 100% sant.
"Only put off until tomorrow what you are willing to die having left undone." - Pablo Picasso
Om ikke DET gir deg motivasjon til å gjøre det du vil, eller burde gjøre, så er det lite annet som vil være til hjelp...


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published