Cart 0

Interessert i å bli sterkere i baseløftene?

All about powerlifting Tim Henriques

Sjansen er stor for at du vil det, enten det er for å konkurrere i styrkeløft, bygge muskler, prestere bedre i idretten din, eller bare bli så sterk du kan bli.

Baseløftene (eller varianter av dem), er i mine øyne et «must» for å bygge styrke, nesten uavhengig av hvilken målsetning du har med treningen din. 

Det vil derimot ikke si at du bare blindt skal trene disse løftene, uten å tenke på HVORDAN de skal trenes. 

Dessverre er det mange som gjør nettopp DET, og ender opp med skader og dårlige resultater i prosessen. 

Det er vel på tide å gjøre noe med DET?

"Yeah buuudaaaay!" (som Ronnie Coleman sier)

Jeg har skrevet mye om trening av baseløft og varianter av baseløftene, men det betyr ikke at du kun skal følge mine råd av den grunn...

Jeg følger svært mange kunnskapsrike og sterke mennesker der ute, og jeg er - som du bør være - åpen for å stadig utvikle meg, på alle måter...

Når det gjelder styrkeløft, og trening av baseløftene, er det verdt å ta en titt på boken «All About Powerlifting», skrevet av Tim Henriques - en løfter som holder flere rekorder i utstyrsfri styrkeløft, og som i tillegg er SVÆRT kunnskapsrik (han utdanner personlige trenere i USA).

Jeg møtte Tim i Washington for et par dager siden, og jeg kan ikke annet enn å anbefale han og boken hans, «All About Powerlifting», om du vil bli sterkere i baseløftene.

Fra venstre: Tim Henriques, meg selv, og en av styrkeløfterne han trener.

Har du fulgt meg en stund vil du se at vi er enige om det aller meste. Har du ikke fulgt meg særlig lenge, og er interessert i styrkeløft, eller baseløftene knebøy, benkpress og markløft, sjekk i det minste ut boken til Tim Henriques. Den er utvilsomt verdt det!Older Post