Cart 0

Om du ikke... Bryr du deg ikke!

Skadeforebyggende trening Skader Smerter Styrketrening

Man hører stadig nye unnskyldninger for mislykkede forsøk innen trening og rehabilitering av skader og kroniske smerter.
Visse tilfeller er vanskelige og komplekse nok til at unnskyldninger kan godtas og forstås, men som regel handler "feilingen" om andre årsaker. Dette kan ofte tilbakeføres til spørsmålet: Bryr du deg? Skjermbilde 2013-04-05 kl. 00.22.30
Ja, bryr du deg?
Klart du gjør. Du vil jo oppnå de målene du har satt deg, så dette er da logisk. Eller er det egentlig det? Vel, om man ser på hva mange velger å gjøre med tanke på målsetninger og realisering av disse, så finner man gjerne en uoverensstemmelse som fører til at resultatene man ønsker ikke fremkommer. Dette har i mange tilfeller en direkte sammenheng med innstillingen til treningen, og hva man ønsker å oppnå. For å sette ting i et klarere lys...
Om du ikke…
Om du ikke fokuserer på baseløft og klager på mangel på resultater, bryr du deg ikke! Om du sliter med småskader og ikke varmer opp skikkelig, bryr du deg ikke! Om du ikke utfører rehabiliterende øvelser daglig, men sliter med kroniske smerter, bryr du deg ikke! Om du ønsker å redusere fettprosenten, men velger å hive innpå med "junk" og dermed ikke oppnår resultater, bryr du deg ikke! Om du ikke vet om du er 100% teknisk kompetent i øvelsene du benytter, bryr du deg ikke! Om du ikke følger et treningsprogram, bryr du deg ikke!

Om du gjør ting du vet du ikke burde gjøre, bryr du deg ikke!

I teorien er det lett!
Men i praksis er det ikke alltid like enkelt. Dette gjelder både for prestasjonsfremmende-, skadeforebyggende- og rehabiliterende trening. Hadde alt vært lett ville alle vært i superform og verdensmestre i alt. Vi vet dette ikke stemmer, men hadde det virkelig gitt noe glede eller hatt noe som helst betydning om du ikke måtte jobbe hardt for noe som helst her i livet? Suksess smaker ekstra godt når man har lagt sjela si i veien frem dit. Og det er tross alt DEN som betyr noe… ...Om du bryr deg da Om du lurer på om du trener med korrekt teknikk, eller gjør de nødvendige forebyggende tiltakene for å trene trygt og effektivt finner du løsninger i kurset vårt. Om du vil ha en rimeligere løsning er boka Det Beste Innen Skadeforebyggende Trening ressursen du trenger.


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published