Cart 0

Hva sier noen av studentene så langt?

Diverse Personlig Trener Sertifisering StyrkeCoach Utdannelse

Teorikurset vårt er i full sving og første gruppe har kommet godt igang. Hva mener studentene så langt?
Les under for noen av tilbakemeldingene som har kommet inn... IMG_8335
Takk for hjelpen med å ligge et STORT steg foran de andre PT’ene :-)
Har nå lest de første fem manualene jeg har mottatt, og er kjempe fornøyd! De er godt skrevet, og jeg har lært mye. Et bevis på at det er ikke tilstrekkelig med kun en PT-utdannelse for å gjøre treningsopplegget så trygt og effektivt som mulig! Har allerede brukt tips fra stoffet flere ganger på mine kunder. Laura K. Helland, Trenar.no
Jeg er veldig fornøyd med Manualene jeg har fått så langt. Har fått lest en god del allerede og syns det har vært veldig lærerikt!
Har fått mye mer troen på mine ferdigheter i diverse øvelser, da spesielt med tanke på Markløft og Knebøy, som jeg ærlig må innrømme at jeg ikke tok sjansen på å trene nettopp på grunn av risiko for skade. Etter jeg har fått manualene av deg, har jeg begynt å benytte begge disse øvelsene, og det føles veldig bra - jeg mestrer det mye bedre. Klarer knapt å vente på de resterende manualene :) Vil til sist si at jeg er uendelig takknemlig for arbeidet du gjør. Du løfter trenings-Norge maaaange hakk nesten bare du aleine! Hilsen Tony André Thomsen
Har fått lest igjennom de 2 første manualene, Benkpress og Knebøy, og synes de er helt fantastiske..
Har både fått justert litt på min egen teknikk i begge øvelser, og kan nå i tillegg enkelt plukke ut skadelige feil andre personer gjør i disse øvelsene. Så sålangt er jeg veldig fornøyd, 10/10 !! Gleder meg til de resterende manualene dukker opp i postkassen min! Anders Nordhagen
Joe DeFranco
Så langt er jeg veldig fornøyd.
Synes det er skrevet på en veldig bra og forståelig måte. Og har fått noen tips til min egen teknikk også. Gleder meg til resten :-) Charlotte Lund
Jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på dette. Det er moro å kunne gjøre ting riktig og å kunne forklare hvorfor man skal gjøre ting på nettopp den og den måten...
...Og ikke minst å kunne bli flinkere til å se feil og eventuelt hvorfor ting blir gjort feil. Og ha muligheten til å rette det opp. Jeg kommer nok til å måtte gå gjennom disse manualene mange ganger for at ting skal sitte skikkelig. Men jeg blir nok ikke 100% sikker på at jeg gjør ting riktig før jeg har fått din tilbakemelding og rettledning på teknikken. Mange øvelser har blitt tyngre å gjennomføre fordi teknikken min er endret. Andre øvelser har blitt lettere. Et godt eksempel er planken som ble overraskende mye tyngre når jeg fikk stramma rompa ordentlig og dratt hoftene skikkelig på plass der de skulle være for å få skikkelig oppspenn:) Kjernen har fått en helt ny betydning for meg :) Jeg synes dette er veldig grundig og utrolig bra. Tusen takk for at du deler din kunnskap med oss andre som trenger det. Vivian Coburn
Om du ønsker å starte veien til å bli en sertifisert StyrkeCoach anbefaler jeg deg å gå til denne siden for mer info og eventuell registrering. PS: Det arbeides med flere svært gunstige utvidelser i studiet, som både eksisterende og nye studenter vil kunne dra god nytte av for å tillegne seg kunnskapen på best mulig måte! BliEnSertifisertStyrkeCoach_580_banner-1


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published