Cart 0

Donald Trump avslører hvordan jobben skal gjøres!

Donald Trump Styrketrening

Sjansen er stor for at du vet hvem Donald Trump er. Enten du har fått med deg varemerket Trump via ”The Apprentice”, eller via beskuelse av tårnene hans, er faktum at du HAR fått det med deg.

Han lykkes med sitt.

Kan samme oppskrift fungere for DEG?

Donald Trump
Trumps suksessformel
Donald Trumps suksess har ikke fremkommet av seg selv. Han forklarer at han tidlig fikk innlært suksessformelen av sin far, både muntlig og via observasjon. Den var som følger:
  1. Get in.
  2. Get it done.
  3. Get it done right.
  4. And get out.
Ja, jeg vet hva du tenker, men la oss holde oss til trening og oppnåelse av resultater på den kanten.
Get in.
De fleste av oss klarer å dra ræva avgårde til gymmet. Med andre ord, vi klarer som regel å mobilisere nok med krefter til å i det hele tatt dukke opp på trening. Om det ikke er tilfelle kan du slutte å lese og stikke på trening NÅ! Det å i det hele tatt møte opp er en forutsetning for suksess. Dette gjelder jo like fullt jobb og skole som trening.
Get it done.
Neste steg er å få treninga gjort. Selv om mange på kommersielle sentre bruker treningstiden til å skravle og andre uproduktive ting er jeg sikker på at du faktisk trener. Klarer du dette er du langt på vei. For mange er tross alt dette en barriere i seg selv, så "cred" til deg om du har en livsstil som inneholder regelmessig trening. Men…
Get it done right.
Her starter problemene for svært mange. Det er tross alt ikke slik at bare det å ”trene” medfører resultater, man er også nødt til å trene RIKTIG. Her inngår først og fremst teknikk, men også programmering i forhold til bakgrunn og målsetninger. Det er også slik at et dårlig treningsopplegg utført med 100% innsats vil gi bedre resultater enn et suverent treningsprogram du bare ”gjennomfører”. Om Trump for eksempel bare satte opp en helt tilfeldig bygning basert på dårlige materialer, og brydde seg fint lite om kvalitet på gjennomføring av arbeidet, ville han ikke hatt den status og suksess han har i dag.
And get out.
Man skulle nesten tro dette var det enkleste, men dessverre er det mange som også bommer her. Det ER mange som benytter gymmet nesten utelukkende til sosialisering, og selv om det selvsagt ikke er noe galt i det, er man nødt til å være FOKUSERT om man virkelig skal oppnå resultater. Dette betyr jo selvsagt ikke at du ikke skal ha pauser mellom sett, osv. men at du ikke overdriver. Ikke minst betyr det også at du er ferdig når du er ferdig. Hvorfor la økten gli ut til å bli et maraton og la skravling og mindre effektiv trening gå utover påfølgende restitusjon og fremgang?
Gjør det du skal. Effektivt. Og bli ferdig!
Trygg og effektiv trening er hva du lærer i StyrkeCoach-kurset mitt. Her får du den lærdommen du trenger for å trene deg selv, og andre, trygt og effektivt. Om du ønsker å gjøre en investering i egen kropp, helse og treningsfremgang er valget enkelt. Klikk her for å komme igang. PS: Er du usikker på om det vil være en gunstig investering skal jeg her og nå fjerne ALL usikkerhet ved å tilby deg en 30-dagers 100% tilfredshetsgaranti! Om du etter bestilling ikke er 100% fornøyd, av en eller annen grunn, kan du returnere materialet og få HELE investeringen refundert! Så sikker er jeg på at du vil endre trening og fremgangsmåter at du vil bli overlykkelig over å ha gjort investeringen. En eventuell refundering krever kun at du sier ifra skriftlig via eirik@styrkecoach.no innen 30 dager etter bestilling, og returnerer materialet i god stand. Er du klar? Klikk her.


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published