Cart 0

Markløft – Gjør dette for korrekt teknikk! (Og hva? Er det Jim Carrey som er på besøk?)

Markløft Styrketrening Teknikk

Markløft er til for å utføres, men det MÅ gjøres korrekt.
I klippet under får du en smakebit av hvordan markløft bør se ut, og repetisjon av grunnleggende teknikk. Skjermbilde 2013-04-22 kl. 11.26.43 PS: Ja, det er selvsagt små forskjeller hva gjelder ulike personer, lengdeforhold, kroppstype, osv... ...men det grunnleggende er det grunnleggende. https://www.youtube.com/watch?v=Y3kBqiynrXA Vil du ha mer inngående informasjon og opplæring om markløft og øvrig trening, ta en titt på kurset der jeg har samlet ALL min kunnskap og erfaring av trening gjennom et helt liv. Du og andre skal kunne lære seg det jeg kan, på en lettfattlig måte som vil spare deg for år med leting og frustrasjon, for å finne noe liknende, om det i det hele tatt finnes. Jeg har alltid savnet dette, og siden jeg ikke fant noe av den kvalitet jeg søkte, lagde jeg et slikt system selv. Nå kan du få eie og lære det, til en brøkdel av tiden og prisen jeg har investert. Velbekomme! Om du liker videoen og unner andre denne kunnskapen, så del den med dine venner og familie som er opptatt av trening og helse. Alle fortjener en best mulig trent kropp og liv, så del det du selv synes er bra med folk du er glad i. Facebook, twitter, osv. Do it!


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published