Cart 0

Føler du deg villedet i treningsbransjen? Del 2 - en oppfølgende kommentar

StyrkeCoach Styrketrening

Jeg skrev for kort tid siden innlegget Føler du deg villedet innen treningsbransjen? Det er ikke DIN feil!
I dette innlegget gikk jeg inn på hva jeg mener er vesentlige bidragsytere til all forvirringen som finner sted i treningsbransjen per dags dato. Jeg kan likevel se at budskapet kan komme klarere frem, og derfor vil jeg komme med en oppfølgende kommentar for å klargjøre det primære synspunktet mitt. Men først... ...et bilde av meg der jeg viser hvordan skikkelige knebøy skal utføres! [caption id="attachment_1981" align="alignnone" width="580"]apetrening PS: Jeg var faktisk mer interessert i å posere foran kamera denne gangen, derav den dårlige dybden, men jeg gikk dypere. Jeg lover![/caption] Anyway... Jeg står 100% ved meningen om at de store kommersielle sentrene har "skyld" i forvirringen om hvordan man skal trene skikkelig, og heller ønsker å tjene store summer med $$$. Det vil derimot ikke si at jeg mener alle ansatte og trenere på slike sentre farer med vranglære. Jeg har selv hatt min periode på kommersielle sentre, og har møtt mange positive og seriøse personer som har en glødende treningsinteresse, og som bedrer livene til sinde kunder og medlemmer. Selv om de fleste av disse har trukket seg ut av kommersielle sentre og nå jobber selvstendig, vet jeg at mange har en meget god innstilling til sine kunder og medlemmer! Det samme kan nok ikke sies om eierne av sentrene, som utelukkende ønsker å tjene penger, og legger ikke forholdene til rette (hverken for ansatte eller medlemmer) for at folk skal kunne trene riktig og effektivt. Ønsket om støttemedlemmer er stort, og intensjonen til de som sitter på "toppen" vil trumfe intensjonen og treningsinteressen til de ansatte, uansett... Om de kommersielle sentrene virkelig ville veilede "oss" på rett vei, hvorfor er det så mange som trener feil på de kommersielle sentrene? Beviset på at de fleste trener feil fremkommer om man møter opp på et typisk kommersielt senter og observerer treningen som utføres... Om de kommersielle sentrene vil trene oss riktig, hvorfor er det stort sett maskiner å finne, og ikke nok med vektstenger, racks, og øvrig utstyr som koster en brøkdel av maskiner og møller de spytter enorme summer penger inn i? OM hensikten var å få folk til å trene riktig og mest mulig effektivt, gir det jo ingen mening at de bruker enorme summer på kostbare maskiner, når de isteden kunne ha bekledd sentrene med utstyr som virkelig evner å gi resultater, OG til en brøkdel av prisen.  Vel, da er jeg tilbake til poenget om at hensikten til sentrene ikke er å ha folk som virkelig trener der. Blir det for mange av de som trener hardt og skikkelig på et kommersielt senter, vil det ikke gå lang tid før de får problemer og må utvide, med mindre det blir igangsatt en "kø-ordning"...
Jeg tar opp dette fordi...
Jeg personlig finner det frustrerende å se at folk blir villedet i såpass stor grad når det kommer til effektiv styrketrening. Med tanke på spørsmålene jeg får, og diskusjoner jeg observerer, skulle man tro at styrketrening var rene rakettforskningen. Det er klart at det er mange detaljer innen dette emnet, og jo mer avansert man blir, desto mer av dette ønsker man å finne ut av og lære om, MEN, for å lære seg å trene riktig og effektivt, slik at man kan møte opp på et senter og trene uten å være redd for skade seg, er ikke rakettforskning. Min intensjon er å fremme mestring av egen kropp og trening i praksis, uten hokus-pokus.. og som StyrkeCoach-student, Einar Johansen sier, så er jeg forhåpentligvis også på sporet av å realisere den intensjonen via StyrkeCoach-kurset.
Jeg er en stor fan av \No- bullshit\" attituden din, at du kaller en spade for en spade, og forteller ting nøyaktig som de er. - Einar Johansen
SertifisertStyrkeCoachOg, ja. Jeg, som eiere av kommersielle sentre (og alle andre), har også en intensjon om å tjene penger på, og å leve av det jeg driver med. Noe annet ville vært rart... men ulikt det å leve av støttemedlemmer, tilbyr jeg isteden en tren bedre garanti - du vil lære korrekt trening i treningskurset mitt (Platina-pakken og Titan-pakken). Om du skulle oppleve at du ikke får det du betaler for og evner å trene bedre som følge av dette kurset, får du hele investeringen refundert. Dette fordi jeg selv ønsker kvalitet i tjenester jeg benytter, og finner det derfor naturlig å tilby det samme, uten risiko. Jeg kjører første samling der vi gjennomgår kursets innhold i praksis, i desember, så om du ønsker å lære hvordan du skal trene deg selv, eller andre, korrekt, kan du sende inn en søknad via denne siden. Jeg skal maksimalt ha med meg 12 stk på denne runden, og flere søknader er allerede under vurdering. PS: Ta kun kontakt om du er en seriøs treningsentusiast som vil bli bedre, eller om du vet du ønsker å leve av å trene andre som StyrkeCoach.


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published