Cart 0

10 store fordeler med å være Sertifisert StyrkeCoach

Sertifisert StyrkeCoach Styrketrening

Det å være en StyrkeCoach handler først og fremst om å få kundene til å trene korrekt, trygt og effektivt, uten skader og smerter - rett og slett, optimalt.
Denne forklaringen er ganske "rett fram", men kan fortsatt virke diffus... derfor gir jeg deg her 10 store fordeler med å være Sertifisert StyrkeCoach, som beskriver rollene til en Sertifisert StyrkeCoach på en bedre måte! Vi fyrer løs! Under bildet.... Knebøy - teknikk
# 1 - Du vet HVORDAN du skal trene andre trygt OG effektivt
Det første du MÅ sørge for når det gjelder å trene andre, er å gjøre det på en måte som både er trygg OG effektiv. Mange vet hvordan de skal trene andre effektivt, men fåtallet vet hvordan de skal gjøre det TRYGT. Som Sertifisert StyrkeCoach må du kunne begge deler, og når kundene dine kjenner på trygg og effektiv trening, er det ingen andre veier for dem, enn DIN vei. 
# 2 - Du kan ENKELT og effektivt få andre til å trene KORREKT
Grunnen til at en kunde opplever mangel på fremgang, eller sliter med skader og smerter, ligger først og fremst i mangel på KORREKT trening. "Korrekt" i denne sammenheng gjelder både tekniske og taktiske fremgangsmåter, og er noe du du som Serifisert StyrkeCoach vil kunne sette ut i praksis, på en enkel og effektiv måte. Du vil enkelt forstå hvordan du skal lære bort korrekt trening, noe som selvsagt er en stor fordel for kundene dine. En vinn-vinn situasjon.
# 3 - Du er ALDRI usikker på deg selv, din kompetanse og hva du skal gjøre i PRAKSIS 
”Spesialist i praksis” er kjennetegnet på en Sertifisert StyrkeCoach, og under dette ligger det selvsikkerhet hva gjelder evne til å lære bort korrekt og effektiv trening. Når du er Sertifisert StyrkeCoach har du innlært korrekt trening i ryggmargen og er dermed ikke lenger i tvil om egen kunnskap, eller hva du skal gjøre i praksis. Kundene dine merker roen din og tryggheten du har til deg selv.
# 4 - Du vet HVA du skal gjøre med ULIKE kunder
Som trener og coach vil du møte en rekke ulike kunder, både hva gjelder personlighet, bakgrunn, forutsetninger og målsetninger. Noen vil  mer eller mindre være ”pasienter”, mens andre er toppidrettsutøvere. Som Sertifisert StyrkeCoach vet du hva du skal gjøre, og hvordan du skal trene ulike individer, basert på deres forutsetninger og målsetninger. Du evner å skille mellom realitet og fiksjon, noe som gjør at du vil produsere fremgangen du, og kundene dine, er ute etter!
# 5 - Du vet hva du IKKE skal gjøre
StyrkeCoach I likhet med at du vet hva du SKAL gjøre i praksis, vet du som Sertifisert StyrkeCoach også det som ofte er enda mer kritisk, nemlig hva du IKKE skal gjøre i praksis. Alle kunder er ikke like, og dette krever selvsagt ulike tilnærminger. Svært mange overser dette bevisst, og enda oftere ubevisst, grunnet mangel på kunnskap. Som Sertifisert StyrkeCoach er du klar over dette, og har kunnskap nok til å justere treningen slik at du finner passende og fokuserte fremgangsmåter som passer ulike kunders behov og målsetninger.
# 6 - Du vet hvordan du skal håndtere og rehabilitere mennesker MED skader og smerter 
Mange trenere som får en kunde med skader eller smerter aner rett og slett ikke ha de skal gjøre. Noen er ærlige om det, men flertallet kjører på som vanlig og håper på det beste. Det er uakseptabelt. Enten man er personlig trener eller StyrkeCoach skal man ikke jobbe utenfor sitt område, men som StyrkeCoach er du rustet med kunnskap og metoder nok til å kunne håndtere en rekke skader og smerter. Faktisk vil du i svært mange tilfeller sørge for at kunden som kom inn med en skade eller kroniske smerter, blir 100% frisk og funksjonell igjen. Så potent er verktøyboksen du har som Sertifisert StyrkeCoach. Det er et faktum. 
Vivian Jeanette Coburn
Godt å høre når damene sier at det funker mye bedre å gå til meg enn til fysioterapeut og lignende. Sånt gir motivasjon til å bare bli bedre og bedre for hver dag som går! :)
Banker stadig inn ny lærdom fra kursmanualene dine og får gode tilbakemeldinger fra medlemmene mine her. Vivian Coburn, StyrkeCoach-student
# 7 - Du er en MESTER i skadeforebyggende trening
Eirik Sandvik Som Sertifisert StyrkeCoach er du mester i praksis, og har et enormt fokus på teknisk korrekt trening. Dette, kombinert med ulike verktøy for korrekt trening og strategier for bevegelse og styrke, vil sørge for at kundene dine blir bedre rustet mot skader i fremtiden. Det er helt vanlig at personer som tidligere fikk "småplager" nå og da, grunnet styrketrening, ikke lenger opplever slike problemer, men lever og fungerer som de egentlig skal igjen – som sterke og skadefrie individer.
# 8 - Du har alltid ALTERNATIVE løsninger på lager
Det er ikke alle som kan eller vil trene markløft, knebøy og benkpress. I visse tilfeller er du nødt til å gå langt vekk ifra det du optimalt sett ville gjort i ulike situasjoner. Selv om du selvsagt ofte kan få en kunde til å gjøre ting vedkommende aldri trodde han/hun kom til å kunne gjøre igjen, må du ha løsninger I DAG når kunden kommer til deg. Og ikke bare løsninger, men løsninger som er trygge og effektive. Når du er Sertifisert StyrkeCoach har du alternativer innen alle bevegelseskategorier og øvelseskategorier, og evner derfor alltid å tilpasse treningen, noe som er et absolutt "must" i dagens hverdag som er overfylt av skader, smerter og problemer. 
# 9 - Du vet HVORFOR du gjør det du gjør
Bench mode Du trenger ikke ha doktorgrad i molekylærbiologi for å forstå styrke og skadeforebyggende trening, men du må forstå HVORFOR du tar valgene du tar. Det er altfor mye usikkerhet og gjetting i treningsbransjen per dags dato. Styrketrening og skadeforebyggende trening er ikke rakettforskning, men det holder ikke å TRO. Som Sertifisert StyrkeCoach eier du kunnskapen om trygg og optimal trening. 
# 10 - Du kan sette opp effektive treningsprogrammer for alle som ønsker å bli sterkere uten skader og smerter, på kort og på lang sikt
Sertifisert StyrkeCoach - Eirik SandvikEtter innlæring av korrekt teknikk, og mestring av fundamentale strategier, er treningsprogrammering nøkkelen til suksess. Når du har forståelse for grunnleggende treningsprinsipper og treningsmetoder, kan du enkelt tilrettelegge treningsprogrammer for kunder med ulike målsetninger, både på kort og på lang sikt... Om kunden kan trene 2 eller 6 dager i uka spiller ingen rolle. Når du har forståelsen på plass, som du har som Sertifisert StyrkeCoach, kan du tilrettelegge treningen for "vanlige folk" og idrettsutøvere, slik at de blir sterkere, uten skader og smerter. Les mer om kurset for å bli Sertifisert StyrkeCoach, her.  Første samling kjøres i desember, og du kan fortsatt melde deg på da det er noen plasser igjen. PS: Om du liker artikkelen, setter jeg stor pris på om du "liker" og deler den med venner, treningsentusiaster og bekjente. :)


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published