Cart 0

TANK 2.0

Introduserer: 

TANK 2.0

– 9 INTENSE uker med TOTALT muskelfokus!
Treningsprogrammet TANK 2.0

Om du likte, eller ikke bare likte, men DIGGA treningsprogrammet The TANK, kommer du til å elske TANK 2.0.

Jeg har nå bygget videre på suksessen ved å gjøre noen nøkkel-endringer som gjør oppfølgeren ENDA bedre!

TANK 2.0 er en oppfølger, så det sier seg selv at en del av strukturen vedlikeholdes. Det som har fungert best, holder jeg selvsagt på, men du vil møte et helt nytt program i TANK 2.0.

Det store spørsmålet er selvsagt: HVA er nytt?

Tyngre løft: re-introduksjon av baseløft/variant av baseløft

Muskelkontakt og utvikling krever ikke at du må løfte ekstremt tunge vekter. Resultatene av THE TANK beviste dette i stor grad. Du trenger med andre ord ikke å løfte styrkeløft-vekter for å bygge muskler.

MEN, nå som THE TANK har lagt grunnlaget for god muskelkontakt og muskelutvikling, OG du har gjenopprettet ubalanser via «skuddsikringen» i programmet, er du nå klar for å belaste muskulaturen ytterligere. DET vil du gjøre via effektive metoder som sikter seg inn mot et høyere belastningsområde.

***Tyngre løft vil derimot IKKE si maksløft. 4 repetisjoner er det laveste repetisjonsområdet du vil møte på i TANK 2.0***

3-ukers faser

En typisk gjennomføring av en 4-ukers fase kan se sånn ut: 

Uke 1: Kult, noe nytt! Jeg prøver og ser hvor jeg ligger an.

Uke 2: Det gikk fint å økte vektene! Jeg er på vei fremover.

Uke 3: Jeg klinte til og føler jeg «makset ut.» Hva nå?

Uke 4: «Jeg gjør det beste jeg kan, men føler mest at jeg repeterer forrige uke.» 

Både i min egen trening, og etter tilbakemeldinger å bedømme, kan siste uke i en 4-ukers faser fort bli «kjedelig.» Personlig blir jeg ofte «mett» etter 3 uker og er dermed klar for en variasjon. Dette har jeg sørget for i TANK 2.0!

Så DERFOR kutter vi ut uke 4, og går direkte over på en ny fase etter du har satt rekorder i uke 3. Siden du i alle «førsteuker» vil møte på nye øvelser, blir uke 1 en slags avlastningsuke (deload) i seg selv.

Dette skaper økt effektivitet, økt motivasjon og en god FLOW i programmet. Vinn-vinn!

Nye muskelbyggende metoder

Flere av metodene fra THE TANK videreføres til TANK 2.0, mens noen går bort. Og siden noe går bort, må dette naturligvis erstattes av NYE metoder.

Du kan forvente mye arbeid i moderate, høye og superhøye repetisjonsområder, så om du liker «pump,» kan jeg GARANTERE deg at du vil gå rundt å glise som Arnold under og etter treningsøktene dine. ”You are in for a treat!” ;)

Nye øvelser

Jeg bytter åpenbart ikke ut hele øvelsesgalleriet, da det ville ha vært rimelig idiotisk. Endring av treningsmetoder er ofte mer enn nok i seg selv, men jeg foretrekker selv at øvelsesutvalget varierer, så jeg regner med at du vil like det samme. Det BLIR en god del nye (effektive) øvelser.

Øvrig grunnleggende informasjon om TANK 2.0

  • Hensikten med programmet: Muskelvekst
  • Programmets varighet er 9 uker
  • Du får 3 ulike treningsfaser som varer i 3 uker.
  • Programmet baserer seg på 4 treningsøkter per uke (du kan selvsagt trene 3 økter per uke og forlenge programmet – det er helt opp til deg.)
  • Retningslinjer på kosthold fra THE TANK er inkludert.
  • BONUS! Tilgang på lukket Facebook-gruppe der jeg vil besvare spørsmål vedrørende gjennomføring av programmet.

TANK 2.0 er for deg som…

…vil bruke 9 uker til å utelukkende fokusere på å bygge muskler. Du vil sannsynligvis øke styrke (og redusere fettprosenten din) også, som mange gjorde med The TANK, men hovedfokuset ER muskelvekst.

TANK 2.0 er IKKE for deg som… 

...ønsker et helhetlig program, olympiske løft, kondisjon og alt som IKKE går inn under begrepet muskelvekst. Programmet er heller IKKE for deg som er totalt nybegynner, eller som IKKE kan løfte med god teknikk. Du er 100% ansvarlig for å kvalitetssikre din egen gjennomføring av programmet.

Programmet lanseres 1. November og kan nå forhåndsbestilles til kun 997,- Fra og med 1. november øker prisen til 1497,- 

<div data-embed_type="product" data-shop="zeppelin22grillz85.myshopify.com" data-product_name="TANK 2.0 (forhåndsbestilling)" data-product_handle="tank-2-0" data-has_image="true" data-display_size="compact" data-redirect_to="checkout" data-buy_button_text="Ja, jeg er klar for TANK 2.0!" data-buy_button_out_of_stock_text="Out of Stock" data-buy_button_product_unavailable_text="Unavailable" data-button_background_color="fa0521" data-button_text_color="ffffff" data-product_modal="false" data-product_title_color="000000" data-next_page_button_text="Next page"></div>
<script type="text/javascript">
document.getElementById('ShopifyEmbedScript') || document.write('<script type="text/javascript" src="https://widgets.shopifyapps.com/assets/widgets/embed/client.js" id="ShopifyEmbedScript"><\/script>');
</script>
<noscript><a href="https://zeppelin22grillz85.myshopify.com/cart/29790270598:1" target="_blank">Buy TANK 2.0 (forhåndsbestilling)</a></noscript> 

 

P.S. TANK 2.0 kommer som fysisk bokutgave, men leveres også som PDF 1. november.